Firmagaver

Mangler du den perfekte gave til dine samarbejdspartnere eller medarbejdere?
 
Mortens Chokolade tilbyder firmagaver, som passer til de fleste virksomheder - store som små. Mortens Chokolade er både klassisk og moderne. Smagene er udviklet med fokus på at både forfine de klassiske smage - og ikke mindst give nye og innovatione smagsoplevelser. Det gør smagen i chokoladen unik.
 
Den bedste løsning opnås ved at skræddersy løsningen efter dine ønsker. Derfor kan du vælge både en af Mortens Chokolades færdige æsker - eller selv bestemme indholdet i gaven. På den måde kan chokolade-gaven blive personlig.
 
 
Mortens Chokolade tilbyder også små poser med 2 eller 4 stykker chokolade til uddeling på messer, konferencer eller andre steder du møder dine kunder.
 
Mortens Chokolade kan ligeledes udvikle specielle smage, som passer til jeres virksomhed.
 
Specialbestillinger kan ikke ikke afbestilles efter aftale er indgået. Dette er på grund af produktionstiden. Bestillinger kan dog - i særlige tilfælde - afbestilles mindst tre uger før aftalt levering.
 
Ring og hør nærmere - eller kom ned i butikken i Brandts Passage 28, Odense, og tag en snak med chokolademageren om de forskellige muligheder. Telefon 28 30 24 35.
 
Ved betaling via EAN-nr under 1000 kr eks. moms pålægges gebyr.
Mortens Chokolade | CVR: 40101837 | Brandts Passage 28, 5000 Odense C  | Tlf.: 28 30 24 35