Sortiment / Flødeboller

Flødeboller

Mortens flødeboller er ikke en almindelig flødeboller. De er et stort stykke fyldt chokolade - med flødebolleskum som fyld.
 
 
I arbejdet med at udvikle butikkens flødeboller, hentede chokolademager Morten Aagaard inspiration i butikken fyldte chokolader. Med den inspiration blev Mortens flødeboller til. Nøjagtig som i fyldt chokolade spiller chokoladen en vigtig rolle i Mortens flødeboller. Flødebollen er formstøbt, hvilket - udover en smuk flødeboller - også giver en ekstra tyk chokoladeskal.
 
Skummet varierer efter sæson og chokolademagerens humør. Men for det meste kan man finde butikkens hovedvarianter: klassisk, karamel, cappuccino, hindbær og lakrids.
 
Flødebollerne sælges kun i chokoladebutikken i hjertet af Odense. 
 
 
Skal man bruge mange flødeboller anbefaldes det at bestille dem - gerne to dage i forvejen. Mortens flødeboller bliver nemlig lavet i små portioner, for at give den bedste flødebolle-oplevelse.
 
Flødeboller kan ikke lide varme, og når flødeboller er håndlavede af friske råvarer "arbejder" flødebolleskummet ved temperatursvingninger. Det kan få flødebollen til at "poppe". Det har ingen betydning for hverken smag eller kvalitet - selvom det er knapt så smukt at se på.
 
Flødebollerne har en holdbarhed på 5 - 7 dage.
 
Mortens Chokolade | CVR: 40101837 | Brandts Passage 28, 5000 Odense C  | Tlf.: 28 30 24 35