Kurser og Events / Heldagskursus

Heldagskursus

Arbejde med chokolade har fået ry for at være en mindre videnskab og utrolig svært at kaste sig ud i. Med dette kursus får deltageren en grundig indføring i chokoladen – hele vejen rundt.
 
 
Chokolademager Morten Aagaard guider deltagerne gennem arbejdet med chokoladen og fortæller om, hvorfor det er vigtigt at tempererer chokoladen.
 
På kurset vil der blive undervist i:
- de forskellige tempereringsmetoder
- hvordan man laver fyld til chokoladen - hjemmelavet marcipan
- flødeboller
- dekoration af fyldt chokolade
 
Efter en grundig introduktion arbejder deltagerne selv med tempereringen, mens chokolademageren hjælper og vejleder.
 
Fokus på dette kursus er at deltagerne vil få de nødvendige færdigheder til at kunne arbejde med chokolade hjemme i deres eget køkken. Deltagerne tager sin egen chokoladeproduktion med hjem.
 
Undervejs er der mulighed for at smage forskellige af Mortens Aagaards signaturchokolader sammen med en kop kaffe eller te.
 
Niveau: Øvede / Begynder med køkkenerfaring
Varighed: 7 timer
Respekter venligst: Aldersgrænse: 15 år.
 
Du finder billetter til alle kurser og events hos Mortens Chokolade her:
 
 
Mortens Chokolade | CVR: 40101837 | Brandts Passage 28, 5000 Odense C  | Tlf.: 28 30 24 35